Kulinárium Zdeňka Pohlreicha je kniha, která měla vzniknout už dávno. Říká se, že vaření je forma umění, ale pravda to určitě není. Jde o řemeslo, které si může osvojit v podstatě kdokoli, kdo má dostatek zdravého selského rozumu a trpělivosti se naučit základní postupy a potom je aplikovat. V této kuchařce Zdeněk Pohlreich přehledně vysvětluje všechny metody tepelných úprav a demonstruje je na nápaditých receptech, které bezpečně zaujmou. „O receptech vaření není,“ říká Zdeněk Pohlreich. „Celý vtip je v tom, že jakmile ovládnete pravidla, už se jen zajímáte o nabídku matky přírody, kterou zpracujete tím nejlepším možným způsobem.“ Chcete být kuchaři, kteří nejen umějí dobře vařit, ale hlavně vědí, co se v jejich pánvi nebo hrnci děje, a umějí si poradit za všech okolností? Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vás taji kuchařských metod s nadhledem provede. Jakmile je totiž zvládnete, bude ve vaší kuchyni lehkost, komfort a více prostoru pro kreativitu a dokonalé provedení pokrmu. Kulinárium obsahuje 17 metodik, 100 receptů s lákavými fotografiemi jídel a osobité ilustrace od Josefa Blechy a Lukáše Hudce.
Rok vydání: | 2017 | ||
Žánr: | Kuchařky | ||
Jazyk: | Česky | ||
Vazba, počet stran: | Kniha vázaná, 280 stran | ||
Váha: | 1397 g | ||
Rozměry: | 215 x 259 x 31 mm | ||
Nakladatel: | Sevruga |
Číslo produktu / Název zboží: | ||||
---|---|---|---|---|
![]() |
100102 Fresh kuchyně |
369,00 Kč (15,39 EUR) | ||
![]() |
100110 Grilování - 140 moderních grilovacích receptů |
479,00 Kč (19,97 EUR) | ||
![]() |
100115 Lehká kuchyně |
369,00 Kč (15,39 EUR) |